top of page

Actualiteiten COVID 19

Actualiteiten

Augustus 2021

Er geldt met ingang van 26 juni geen maximum groepsgrootte meer. Dit betekent dat, met inachtneming van de afstandsregels, er geen beperkingen meer zijn ten aanzien van de groepsgrootte. Van belang is dat:

- De afstandsregels worden nageleefd.
- Er is extra aandacht voor schoonmaak en worden alle hand-contactpunten ontsmet na elk verblijf. - Na elk verblijf wordt de vakantiewoning geventileerd en ontlucht.

Januari 2021

Nederland is in lockdown.

Onze groepsaccommodatie is in deze periode wél geopend. U bent als (groot) gezin welkom om bij ons heerlijk te genieten van het haardvuur en (sportieve) uitstapjes in het naastgelegen bos. Ons tuinhuis biedt nog plaats voor 2-4 gasten. Twijfelt u aan de groepsgrootte, check de website van de rijksoverheid.

Oktober 2020

Hoewel onze groepsaccommodatie ruim van opzet is en over 4 sanitair eenheden beschikt, mogen wij helaas ook net als in standaard huishoudens, maar 3 volwassenen ontvangen naast 1 huishouden. Of vier volwassenen uit verschillende huishoudens. In beide gevallen kinderen tot 13 niet meegerekend.

30 september 2020

Veiligheidsregio

Voor onze groepsaccommodaties is de meest recente noodverordening van de veiligheidsregio leidend en daarop sturen wij.

We mogen onze gasten blijven ontvangen.

We beschikken over voldoende binnen- en buitenruimte om afstand tot elkaar te houden. Wij begrijpen dat een verblijf niet hetzelfde zal zijn als voor de coronacrisis. Het is dan ook zeer waarschijnlijk dat u op verschillende punten uw verblijf zal moeten aanpassen. U bent zelf verantwoordelijk voor uw verblijf om invulling te geven aan de coronaregels, zoals de 1,5 meter regel.

  • Personen die niet tot één huishouden behoren houden 1,5 meter afstand tot elkaar en zitten met een max. van 4 personen aan een tafel.

  • Jeugd t/m 12 jaar hoeven geen 1,5 meter afstand te houden tot elkaar en anderen.

  • Jongeren tot 18 jaar hoeven geen 1,5 meter afstand te houden tot elkaar.

We zijn in een bijzondere tijd terecht gekomen.

Veel dingen gaan niet meer zoals we gewend zijn, wij als eigenaren van vakantieboerderij de Giesselterhoek hebben daar ook mee te maken.

 

Onze groepsaccommodatie biedt voldoende ruimte aan groepen tot een max van ongeveer 15 personen.

De ruime woonkamer is groot genoeg voor 3 tot 4 gezinnen met een max van 15 personen (bij veel kinderen is er nog meer ruimte).

De gezellige grote tafel heeft plaats gemaakt voor 2 of 3 kleinere tafels (max. 4 tafels) . Hierdoor kun je per gezin aan je eigen tafel zitten. De keuken is ruim genoeg om met 3 personen te kokkerellen.

 

De slaapkamer indeling is zo, dat je per gezin een aantal slaapkamers en een eigen badkamer hebt. Kinderen kunnen heerlijk met elkaar spelen en hebben binnen en buiten voldoende speelruimte.

 

Er is een ruim terras en naast de vakantieboerderij ligt een enorm bos! 

Samen kunnen we zorgen dat het een onvergetelijke tijd wordt bij de Giesselterhoek!

Wensen? We helpen u graag!

************************************************

Volgens de laatste berichtgeving (veiligheidsregio Drenthe) mogen wij onze gasten blijven ontvangen, mits we afstand tot elkaar houden.

************************************************

Indien u vragen heeft omtrent uw boeking en of deze doorgang kan vinden, verzoeken wij u contact met ons op te nemen. 

Wij hanteren de onderstaande maatregelen.

 

Onze groepsaccommodatie heeft een groot privé terrein en tijdens uw verblijf zijn er geen andere gasten in uw nabijheid.

.

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en de rijksoverheid. 

We besteden naast onze  schoonmaak, extra aandacht aan schoonmaak en de hygiëneregels.

Het schoonmaak team komt pas in de woning nadat u deze verlaten heeft. Zorg er wel voor dat u op tijd uitcheckt. De uiterste uitchecktijd is 10.00 uur of anders samen overeengekomen.

Blijf op minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.

Wij doen er alles aan om u een zorgeloos en ontspannen verblijf aan te bieden.

IMG_20200517_181048.jpg
IMG_20200517_175251.jpg
IMG_20200517_180034.jpg
bottom of page